Alfa Romeo Плевен

Вид:
 
Обяви на страница:
Добавено: Цена:
БАРТЕР БАРТЕР ВСИ4КО ПЛАТЕНО Любими Плевен 29.08.2013 2 000 лв.
АЛФА 156 вси4ко платено Любими Плевен 29.08.2013 1 800 лв.
продавам Алфа 146 Алфа Ромео 146, 1.6, боксер, 103 коня, ел. стъкла и огледала, климатик. Коментари по цената. Любими Плевен 20.08.2013 1 300 лв.